Haber Detayı
03 Aralık 2020 - Perşembe 17:52 Bu haber 5869 kez okundu
 
Geleneksel Ev Salçasının Endüstriyel Adı TOMART
Geleneksel Ev salçası TOMART’ın kuruluş hikayesi, bir salça markası oluşturmaktan öte, bir çok hikayeyi içinde barındırıyor. Zira, bu yeni hikaye, kendi başarı hikayelerini yazmış, kendi alanlarında hem markalar üretmiş hem de yaptıkları işlerle tercih edilmiş beş iş insanının, ‘’katkısız ve güvenli gıda tüketimi lüks değil ‘ hakkımız’ diyerek çıktıkları yolda, Nam’ı diğer ‘ beşi bir yerde’ sinerjisini oluşturmasıyla başlıyor…
ÖZEL SEKTÖR Haberi


Bu sebepledir ki, TOMART’ın açılış tarihi 2020, ancak kuruluş tarihi;

Ali Uçar ‘Gaziantepli Kardeşler Otomotiv ve Ford Ana Bayi’:1975

Aydın Erbay ‘Lescon Spor Giyim’:1992,

Süleyman Köşkeroğlu ‘Köşkeroğlu Baklava, Restorant’: 1986

Halit Müslüman ’Salça ve Makine Üretim:1960

Alper Tunga Çiftçi ’İthalat İhracat, Sanayici ’: 2003’e dayanır.

Zira;

“Bazı insanlar olmasını ister, bazıları olmasını bekler, bazıları ise oldurur.”

Onlar, olduranlardı!

‘’Çünkü; Biz güvenli ve katkısız gıda tüketmenin lüks değil, ’hakkımız olduğuna inanıyoruz!’’

Bundan böyle bu beşli, ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ’ diyerek çıktıkları yolda, Gaziantep gibi, dünyada ‘Gurme’ alanında söz sahibi olmuş bir şehrin, evlatları olmak sorumluluğu ile hareket ederek, ‘geleneksel ev salçasını’ dünyaya tattırmak amacıyla, 2019 yılında geleneksel ev salçasını endüstriyel üretimle yapma kararı alarak ‘TOMART’ markasını oluşturdu.

‘’Çünkü; Biz Türkiye’de ilk defa ‘Geleneksel ev salçasını’ yüksek hijyen standartlarında endüstriyel bir şekilde ‘annelerimizin ‘usulüyle üretiyoruz!’’

TOMART Yönetim Kurulu

Aslında yılların tecrübeli isimlerini bir araya getiren şey, yeni bir yatırım fırsatını değerlendirmekten öte, çocukluklarında annelerinin ekmeklerine sürdüğü ‘salçalı ekmek’ lezzetini, tüm dünyaya tattırma heyecanıydı. Zira, Halit Müslüman Usta’nın anlattığı salça formülü, onların anımsadıkları tadı anlatıyordu.

‘’Türkiye’de ilk defa Tomart, Geleneksel ev salçasını Endüstriyel olarak üretti!’’

TOMART Yönetim Kurulu

Böylece, Türkiye’de ilk defa annelerimizin lezzetini sofralara getirecek olan, Kilis Organize sanayi bölgesinde 12.000 bin metre karelik alanda kurulan ve son teknoloji makineleriyle geleneksel ev salçası üretmeye başlayan TOMART, hijyen ve kaliteden ödün vermeden, katkısız ve gelenekselliği bozmadan, domates ve biberi adeta sanatla işleyerek, ürettiği salçalara, yeni ürün çeşitliliği ekleyerek, lezzet yolculuğuna devam ediyor… Ve Neden Tomart Salça almamız gerekliliğini şöyle sıralıyor…

                                  NEDEN TOMART?

Çünkü: Biz Türkiye’de ilk defa Geleneksel ev salçasını yüksek hijyen standartlarında endüstriyel bir şekilde ancak ‘annelerimizin’ usulüyle üretiyoruz.

Çünkü; Salçalarımız lezzetli ve geleneksel tadından ödün verilmeden katkısız ve koruyucu kullanılmadan üretilmiştir

Çünkü; Biz ‘’ev salçasını’’ yüksek hijyen ortamında endüstriyel bir şekilde ancak ‘annelerimizin’ usulüyle üretiyoruz.

Çünkü: Biz, geleneksel üretim lezzetinin, endüstriyel tarımla olabileceğinin öncüsü olmanın gururunu yaşıyoruz..

Çünkü; Biz, güvenli ve  katkısız gıda tüketmenin lüks değil, ’hakkımız’ olduğuna inanıyoruz!

Ve Çünkü ; Biz bu ülkenin geleceğinin markalar bırakarak teminat altına alacağının bilincinde çalışıyor ve  bu sorumlulukla üretiyoruz!

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Geleneksel, Ev, Salçasının, Endüstriyel, Adı, TOMART,
Haber Videosu
Yorumlar
Ulusal Gazeteler
Bizim Gazete
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Anketler
Sitemizin çalışmalarını nasıl buldunuz ?
Özlü Sözler
Değerli adam için şeref, hayattan çok daha ağır basar.


Shakespeare
Nöbetçi Eczane


Nöbetçi eczanlerle ilgili detaylı bilgi için lütfen tıklayın.

Arşiv
Haber Yazılımı