Suriye Demokratik Güçleri skandal bir talepte bulundu

Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasından sadece kısa bir süre sonra omurgasını PKK/PYD/YPG'nin oluşturduğu ve yıllarca ABD'nin desteğini alan Suriye Demokratik Güçleri skandal bir talepte bulundu. Reuters'ın son dakika gelişmesi şeklinde duyurduğu haberde teröristler, uçuşa yasak bölge ilan edilmesini istedi.

GÜNDEM Yayın: 09 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.10.2019 17:13:25
Editör -
Okuma Süresi: 20 sn.
534 okunma
Google News

Omurgasını terör örgütleri PKK/PYD/YPG’nin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDG) skandal bir talepte bulundu. SDG, ABD ve müttefiklerine Barış Pınarı Harekatı’ndan korunmak için “uçuşa yasak bölge” çağrısında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.