Bahçeli, Bakan Şimşek'e ağır ifadelerle yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i hedef aldı.

GÜNDEM Yayın: 22 April 2024 - Monday - Güncelleme: 22.04.2024 16:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
337 okunma
Google News

MHP Genel Başkanı Devlet bahçeli,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i hedef aldı.

Bahçeli, yazılı açıklamasında Mehmet Şimşek için isim vermeden "Türk milletini “yerel halk” ifadesiyle değersizleştirmeye hizmet eden müfsit zihniyetin, son günlerde maruz kaldığımız skandalların asal sorumlusu olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:
"Küresel emperyalizmin tasallut ve telkini altında iç huzur ortamını zedelemek suretiyle faal halde bulunan terör sevicilere boyun eğmek, serpilen hıyaneti özgürlük ve demokrasi çerçevesinde normalleştirip yumuşatmak, bilinmelidir ki, milli felakete çanak tutmak, devlete ve millete kast etmektir."

DEM PARTİ'YE KAPATMA İSTEMİ

Açıklamasında DEM Partili belediyeleri de hedef alan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:
"Türk Bayrağı'nı kabullenemeyen şerefsizlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından derhal çıkarılması, mallarına-mülklerine el konulması, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması, müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.